Webdesign

Eerste indrukken zijn waardevol.

De eerste 10 seconden zijn cruciaal voor je website. Dan besluiten bezoekers of ze op je site blijven of die verlaten. Je website is vaak het eerste contactpunt die potentiële klanten hebben met je bedrijf en de boodschap die je wilt uitdragen.  Het doel van je website is dat bezoekers overgaan tot actie. Dat is namelijk wat je wilt klanten die jouw producten of diensten kopen.

Hoe zorg je ervoor dat bezoekers klanten worden?

Een goede website; zorgt ervoor dat vanaf het eerste contactmoment duidelijk is waar je site of bedrijf over gaat en welke producten en/ of diensten die je verkoopt.
Navigatie structuur; Bezoekers willen snel bepaalde info kunnen vinden. Door een menu  met duidelijke hoofdcategorieën en eventueel subcategorieèn zorg je ervoor dat je content op een logische en duidelijke structuur aanbiedt.
Aantrekkelijke content; Bouw een vertrouwensband op met je bezoeker dit kan door regelmatig aantrekkelijke content te bieden.

Video of bewegende beelden; zijn een aanvulling voor je website. Je brengt je boodschap hiermee sneller over.
Snelheid van je website; Als het langer dan 2 seconden duurt voordat je website laadt, haken bezoekers af. OOK Google houdt van snelle websites dus dit beinvloedt meteen je ranking en je positie op de zoekpagina.
Responsive; Via een tablet of smartphone komen de meeste bezoekers op je website. Door je site responsive te maken, functioneert en ziet je site  er op alle maten schermen er goed uit.
Een SSL-certificaat; zorgt ervoor dat je bezoekers via een beveiligde verbinding je website bekijken en zien het predicaat ‘veilig’ in hun browserbalk staan. 

 

Ben je toe aan een nieuwe website of wil je een bestaande website vernieuwen, boek dan een vrijblijvend oriëntatie gesprek met mij.

 

Services

WordPress website

Online cursus

Systems & Tools

Social media