Mijn verhaal

48cd9e06-8e5c-4fe1-8931-462ebd6d5ca0

Ik ben Sandra Deira en ik help ondernemers hun weg te vinden in de online jungle van de digitale wereld, een passief inkomen te krijgen en je bedrijf te laten groeien.

Als klein meisje wilde ik net zoals mijn broer goed zijn in cijfers en IT, maar door mijn eigen onzekerheid en belemmerende gedachten durfde ik mij niet verder te ontwikkelen terwijl daar toch mijn passie lag.

Ik ben toen een totaal andere weg ingeslagen heb jarenlang als executive assistant, web designer en business manager gewerkt voor verschillende organisaties.

Op een gegeven moment dacht ik nee, dit is niet wat ik wil en ben mijn eigen bedrijf gestart. Ik heb trainingen, workshops gevolgd en mij gespecialiseerd in webdesign / web development en help nu ondernemers hun bedrijf online zichtbaar te maken en efficient te runnen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Naast het helpen van ondernemers bij het opbouwen van hun online zichtbaarheid en verkoop. Bouw ik aan de andere kant van de wereld mee aan een duurzame toekomst voor de bewoners van het inheemse dorp Palumeu. Palumeu, een van de mooiste plekken op aarde, is een dorp in het zuiden van Suriname, het land van de inheemse bewoners van het Trio en de Wayana-indianen.

Stichting Paatu - Palumeu realiseert en verzorgt de verschillende projecten voor het dorp Palumeu. De stichting wordt gevormd door de inwoners van het dorp Palumeu en verzorgt projecten op het gebied van schoon drinkwater, gewas diversiteit, onderwijs, zonne-energie. 

Ik adviseer en begeleid de stichting om een duurzame  toekomst realiseren en hun prachtige leefgebied te beschermen.

Mijn portfolio

Hieronder een aantal websites die ik gemaakt heb. Laat je inspireren.

Webdesign
%
Academy
%
Systems & Tools
%

Services

WordPress website

Online cursus

Systems & Tools

Social media