Systems & Tools

Verdubbel je tijd en je inkomen

Zoals veel hardwerkende ondernemers, ben je druk om van je bedrijf een succes te maken en maak je geen optimaal gebruik van de mogelijkheden van systemen en tools. Je tijd wordt opgeslokt door de dagelijkse administratie en het bijhouden van je online zichtbaarheid daardoor is het lastig je aandacht en tijd te besteden aan groei van je bedrijf. Dit leidt tot frustraties en gemiste kansen.

Je weet  dat er waarschijnlijk minstens 100 betere manieren zijn om alle marketing en social media aan te pakken - maar hoe pak je dat aan?

Het is allemaal zo veel en overweldigend om de  juiste tools &  systemen te kiezen.

Zonde....

Jouw tijd is kostbaar en ik wil niet dat je uren (die je niet hebt) aan het uitzoeken bent hoe jij je bedrijf  efficient wilt runnen. Ik wil dat je je bedrijf laat rocken en je ruimte in hoofd en bedrijf krijgt want je hebt geen dure software of ingewikkelde funnels nodig.

Je hebt alleen een aantrekkelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk website en geweldige systemen nodig!

Plan vandaag nog een gesprek met mij en ontdek hoe eenvoudig het is om je online zichtbaarheid te vergroten, je  bedrijf te systematiseren en probleemloos te laten werken.

Ga terug naar het doen van wat je het allerliefste doet, binnen en buiten je bedrijf.

Benieuwd naar mijn favoriete systemen?

WordPressSGD Virtual tools

WordPress

WordPress de nummer 1 CRM website voor mij. Gebruiksvriendelijk en door de verschillende plugins goed uit te breiden. Met de verschillende thema's kan ik eindeloos variëren en websites bouwen voor verschillende doelgroepen. Daarnaast scoren WordPress websites scoren goed in de zoekmachines zoals Google.

Active Campaign SGD virtual tools

Active Campaign

ActiveCampaign is gemakkelijk te gebruiken door het stap voor stap systeem om campagnes of lijsten te maken. Contacten onderverdelen in segmenten of groepen, zodat ze alleen berichten ontvangen waar ze in geïnteresseerd zijn. De mogelijkheden voor automatische berichten reeksen oftewel: workflows zijn supergoed. Een workflow is een combinatie van triggers, acties en logica waarmee marketing- en verkoopprocessen geautomatiseerd worden.

 

Moneybird SGD Virtual tools1)

Moneybird

Ondernemers kiezen voor het online boekhoudprogramma van Moneybird. Je kunt gemakkelijk je administratie zelf bijhouden ook als je geen boekhoudkennis hebt. In Moneybird kun je veel automatiseren en heb je offertes, facturen, banktransacties en boekhouding overzichtelijk in 1 programma. De financiele stand van zaken van je bedrijf heb je altijd inzichtelijk en tot je beschikking.

Google Drive SGD Virtual tools

Google Drive

Google Drive is overal toegankelijk met internet en is geweldig om als samenwerkingstool te gebruiken om documenten en afbeeldingen te bewerken. In tegenstelling tot DropBox kunnen meerdere partijen in een bestand tegelijkertijd werken.

Trello-Logo-1 (1)

Trello

Trello, is een visuele tool voor projectmanagement waarmee je je bedrijf kunt organiseren. Trello kan je helpen bij het standaardiseren en in sommige opzichten automatiseren van projecten en werkzaamheden in je bedrijf. Met Trello kun je zien wie waaraan werkt en wat de voortgang van het project is. Per taak kun je een deadline,  een checklist, documenten  koppelen en opmerkingen toevoegen.  Door middel van boards en check lijsten ontstaat  er een soort whiteboard waarop aantekeningen, planning  met to do’s staan. Op ieder online device kun je bij je to do’s. Trello heeft een gratis versie en een betaalde.

Canva SGD Virtual tools

Canva

Canva is de ultieme ontwerptool voor niet-ontwerpers. Het is gebruiksvriendelijk en de gratis versie geeft je toegang tot de meeste functies. Gebruik Canva voor al je sociale media-afbeeldingen, omslagfoto’s  je kan zelfs video’s maken. Je kunt met Canva alles maken wat je maar nodig hebt. Je hebt dus niet langer Photoshop nodig om een visueel element te maken.

Wil jij ook meer tijd overhouden?

Services

WordPress website

Online cursus

Systems & Tools

Social media